Wat we kunnen

Hoe vaak heb je niet gezien dat een merk keurig het hele proces heeft doorlopen. Er is aan alle voorwaarden voldaan: KPI’s, doelgroep, distributieplan, contentkalender. Check, check, check. En toch: nul interactie. De mensen vinden het niet leuk. Wat dan? Nou, dan moet je dus betere content gaan maken.

Online strategie

Laten we beginnen met het slechte nieuws: niemand zit te wachten op jouw verhaal. En dus moet je je verhaal zo relevant maken dat je gedroomde publiek het toch gaat lezen of bekijken. Dan moet je dus a) weten voor wie je het maakt, b) weten wat die mensen bezighoudt, c) daarin jouw verhaal zien te verwerken, d) dat er ook nog eens voor zorgt dat jouw doelstellingen gehaald worden. Dat is het begin van je contentstrategie.

More

Online redactie

Een complete online redactie. Social en online specialisten. Die hebben we klaarstaan om je alles uit handen te nemen. We maken de contentkalender, produceren content, plaatsen het op je site en op social. En sturen voortdurend bij. Wil je alleen een campagne door ons laten maken? Of je in huis geproduceerde content verbeteren? Je mensen inspireren of ons aanvullende content laten maken? Doen we ook.

More

Video campagnes

We bedenken, schrijven, filmen en produceren creatieve videoconcepten. Snel en makkelijk werken is onze specialiteit. We hebben geen producers nodig die straten afzetten voor een shoot. Het is voor online, en dus shot from the hip. De hoofdpersonen in de video’s hoeven ook niet van een castingbureau te komen. We werken met gewone mensen. Zo blijft het echt (en betaalbaar).

More

Social media

Je als merk invechten op Google, Facebook en Instagram is een bizar lastig spel. Maar het kan nog steeds. Zolang je maar naar je doelgroep luistert. Wij maken lange of snelle campagnes op jullie social kanalen, voor een groot, steady en interactief bereik. Met virale content, A/B testen, targeting en re-targeting jagen we net zo lang achter je doelgroep aan tot we ze hebben.

More

Aan de slag!

We zitten in een heerlijke ruimte aan de Bloemgracht. Geen toegangspoortjes, geen bezoekerspasjes, geen hippe kantine, geen vergaderruimtereserveringsapp, geen gescrum, geen parkeerplaatsen, maar wel veel sfeer (en een tuinbankje voor de deur). Kom je een keer koffie drinken?