Snippet Media

Vanuit Snippet Media geven wij (online) magazines uit over normale vrouwen die volop in het leven staan. Ben jij ook uitgekeken op die magazines, Instagramaccounts en influencers die schrijven over hoe geweldig het is om een platte buik te hebben? Oud te worden zonder rimpels? Of die prachtige babykamertjes waar het nooit naar poep ruikt? Mooi, wij namelijk ook. Daarom schrijven wij over het leven zoals het écht is.

Saar Magazine

Doelgroep: 50+ vrouwen

50+ maar nog lang niet dood. Saar Magazine is er voor die hele vlotte, leuke, jonge, midden in het leven staande vrouw die een heerlijk leven leidt. Met vriendinnen, kinderen, vakanties, een carrière, slechte dates. Maar die inmiddels wel 50 is geworden – tot haar grote schrik.

Uniek: Saar print is gemaakt op verzoek van lezeressen van Saar online.

Oplage: 30.000 exemplaren | Saar verschijnt in 2020 op 17 maart, 23 juni, 8 september & 17 november  | Unieke bezoekers per maand voor Saarmagazine.nl: 200.000  |  Voor meer informatie mail Leonie Berkenbosch.

Of bekijk hier de Tariefkaart van Saar Magazine. & onze andere merken voor 201

Me to We Magazine

Me-to-We

Doelgroep: moeders

We schrijven over kleine kinderen, zoals op Me-to-We, dat met 300.000 unieke bezoekers per maand een absoluut knalsucces is. Het is het enige blog met felrealistische beschrijvingen van het moederschap. Van zwaar hormonale zwangerschappen en wallen tot aan je kin in de kraamtijd, naar schuimbekkende peuters in de supermarkt. Alles wat ook jij dagelijks (hebt) mee(ge)maakt, lees je op Me-to-We. 

Moeders 25 – 45 | Jonge gezinnen
(0-8 jaar) | hbo/wo | 700.000 pageviews &
300.000 unieke bezoekers per maand

Tishiergeenhotel

Doelgroep: ouders met een puber

Die peuters worden op een dag ook pubers, die je wasmanden nog meer laten overstromen en wel 15 handdoeken per dag nodig lijken te hebben. Ze stinken, ze vreten je koelkast leeg en voor je het weet roep je tegen ze: tishiergeenhotel.nl!

Moeders 40 – 55 | gezinnen met pubers (10 -16 jaar) |
400.000 pageviews & 150.000 unieke bezoekers per maand

Tishiergeenhotel magazine
Saar magazine

Saar online magazine

Doelgroep: 50+ vrouwen

En dan word je 50 en vind jij dat je nog midden in het leven staat, maar blijkt je omgeving daar heel anders over te denken. Terwijl je nog druk aan het daten bent, keihard werkt, een startup begint en lekker vaak uit eten gaat, beginnen ze je op straat te zien als iemand die ‘oud’ is. Even schrik je je kapot, maar dan besluit je: wat kan mij het schelen. Dan kun je naar Saar Magazine: voor vrouwen die 50+ zijn, maar nog lang niet dood.

Vrouwen 45 – 60+ | Actief, werkend, kinderen |
450.000 pageviews & 200.000 unieke bezoekers per maand

Mynd

Doelgroep: vrouwen

We schrijven ook over de gevoelens en emoties die vrouwen hebben náást het moederschap. Onzeker zijn, je niet altijd succesvol voelen, verliefd zijn, of juist scheiden, een leuke baan willen hebben, of net ontslagen zijn. Je mooi voelen, of je wíllen voelen, proberen 12 kilo te verliezen en dan falen – maar hé, gelukkig hebben we elkaar nog. Daarover lees je op Mynd.nu, ons blog voor je dagelijkse dosis psyche. Geen makkelijke tips om gelukkig te worden, maar wel dingen waaraan je wat hebt, een kleine oefening, een hart onder de riem, een vrolijke noot.

Vrouwen 25 – 45 | wellness, psyche, gezondheid
hbo+ | 400.000 pageviews & 250.000 unieke bezoekers per maand

Mynd magazine

Adverteren in een van onze magazines?

Neem contact op met Leonie voor meer informatie of bel ons op (020) 223 30 21.